Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CS:S vs CS 1.6

OneDaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym był za CSS.

Według mnie o 50% lepszy ;pp

Poszukaj sobie na YouTube i porównaj ;p

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Hmmm ja na twoim miejscu kupił bym w ogóle CS:GO bo najnowszy, ale jeśli zastanawiasz się nad CS 1.6 i Source no to polecam 1.6, bo gra w to o wiele więcej osób i jest popularniejszy.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Polecam 1.6 gdyż jest najepszy recoil(strzelanie) a co do grafiki to może nie jest najlepsza, source jest dobry jedynie do gungame grafika spoko ale recoil słaby a do najnowszego cs'a to się nie wypowiem bo nie grałem a na podstawie gameplaya nie ma co się wypowiadać.

Opublikowano

Zależy, 1.6 ma to coś w sobie, ta słaba grafika, te bugi.

W CSS ma dobrą grafikę, nie ma takich skanów jak w 1.6

Ale polecam 1.6

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Może mój tok myślenia jest stary, ale nie sugerujcie się grafiką (nie ocenia się książki po okładce) gdyż stare dobre gry, niekiedy przebijają nowsze tytuły(wiem offtop) , spróbujcie porównać gameplaye,trailery oraz recenzje i wtedy zabrać się za ocenianie, możliwe że jest teraz era CS:GO ale jakby to inni powiedzieli ,, nie rzucajmy perełek/zabawek w kąt". Tak jak mówiłem zacznij sobie od 1.6 po przez Condition Zero , Source a skończywszy na Global Offensivie. Próbowanie nie boli. 8)

Opublikowano

Cs 1.6 moim zdaniem jest najlepszą wersją dużo ludzi w nią najwieksze zainteresowanie z posrod wszystkich cs w e-sporcie . Moze w GO jest fajna grafiki ale GO nie ma w sobie tego czegos co ma 1.6 .

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

Ale to wcale nie jest tak. Każdy ma inne upodobania, jeden pójdzie na grafikę jeden na atmosferę ;) a kolejny nie wiadomo na co. ja to widzę tak w 1.6 co do grafiki - smęt :) za to przyzwyczaiłem się do tej gry. i ciężko się przeżuci na source czy CS:GO lecz , dobrym rozwiązaniem jest tak jak userzy wyżej piszą kupić CS:GO :)

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Tu ci zrobiłem taką listę filmów z każdej z gier. Porównaj sobie, która gra Ci się najbardziej podoba (np. pod względem graficznym lub grywalności)

Counter Strike 1.6:

(Popatrz na np. fragment gameplaya w 1:58)

CS Source:

(Patrz około 1:00)

CS Global Offensive:

(około 5:00)

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...